Tentang Kami

greenfoodpack

Anu urang?

Greenfoodpack Co. mangrupakeun produsén Cina profésional ti kemasan item pikeun bakeries, hotél, toko manisan jeung toko husus sarupa. Simkuring bangga Sunan Gunung Djati di maturan rupa-rupa produk ramah Eco- anu henteu ngan geulis, tapi gampang ngagunakeun.

Solusi ngaropéa

Pikeun ngawangun brand anjeun, ngaropéa jasa ODM nyaéta sadia sakumaha per target pasar anjeun, jeung MOQ fléksibel tina urutan sidang on loba barang. bakeries kiwari Greenfoodpack geus mantuan, hotél sarta bisnis jasa kadaharan séjénna pikeun ngahontal margins luhur. Pikeun sakabéh musim, sadaya libur, sadaya waktu. Kualitas, rarancang jeung layanan nempatkeun Greenfoodpack payun lapangan.

Pernyataan misi

Salaku parusahaan customer-berorientasi, Greenfoodpack strives dina keur pamimpin dina industri bungkusan. Kami devoted ka kasuksésan anjeun ku maturan solusi pangalusna sarta nyadiakeun bungkusan kualitas pangluhurna sapanjang kalayan layanan palanggan dedicated.



WhatsApp Online Chat!